Thinking in Sound

THIS is us

Thinking In Sound is een collectief wat zich focust op innovatieve interactieve geluidsinstallaties in een educatieve en/of maatschappelijke context. Het bestaat uit drie enthousiaste muziek-technologen, Nika Nuijten, Eva Hunting en Bas de Bruin. Samen proberen we met gekke ideeën, vernieuwende ontwerpen en creatieve oplossingen iets toe te voegen aan de maatschappij.

Voor meer informatie mail naar info@thinkinginsound.nl

Wie zijn wij

Nika Nuijten

Ik ben Nika. Ik werk graag samen met andere enthousiastelingen om iets toe te voegen aan de maatschappij. Doorgaans profileer ik mijzelf als ontwerper van fysieke geluidskunst en muzikale middelen voor maatschappelijke en/of educatieve doeleinden en algoritmisch componist. Mijn ontwerpproces rust op een duidelijk concept. Het gedrag van de gebruiker staat voor mij centraal. Bij Thinking In Sound focus ik me voornamelijk op compositie, interactie, concept en projectbeheer.

Eva Hunting

Ik ben Eva. Graag maak ik ontwerpen waarbij de gebruiker centraal staat. Ik ben een interactie-ontwerper en concentreer me op interactie met geluid. Bij Thinking In Sound focus ik me voornamelijk op interactie-ontwerp, concept, fysiek ontwerp en doelgroepen-onderzoek.

Bas de Bruin

Ik ben Bas.