Thinking in Sound

Projecten

Muziekfabriek

Een interactieve geluidsinstallatie voor kunstfestival 2turvenhoog.

MusicBloX

De MusicBloX is een muziek-educatieve puzzel waarmee kinderen spelenderwijs leren componeren. De MusicBloX maakt gebruik van muzikale bouwstenen en biedt zo een eerste inzicht in muzikale elementen als structuur en gelaagdheid. Ook voor kinderen die al een stapje verder zijn in de wereld van de muziek is het een leerzame tool en bovendien ontzettend leuk speelgoed!

The Black Sheep

De term schaapgedrag beschrijft het fenomeen dat mensen schaapachtig kuddegedrag vertonen, waar een groep/kudde (vaak onbewust) collectief manoeuvreert en zich voortbeweegt als één. Dit gedrag is overal terug te vinden in de samenleving, maar men is lang niet altijd bewust hiervan. Met dit als inspiratie ligt de focus binnen dit cultuur-maatschappelijke project op de bewustwording van eigen schaapgedrag.

QueDo

Wachtkamers zijn vaak erg saai. Lange wachttijden, stilte, saaie inrichting en gebrek aan vermaak zorgen voor verveling en een ongemakkelijke sfeer. Bovendien zijn mensen er vaak nerveus en hier draagt een slechte sfeer alleen maar aan bij. Hier willen wij verandering in maken. De Quedo is een voorwerp wat reagerend op wat je ermee doet muziek/geluid maakt.